Vänner sviker, liver går vidare

Jag älskar dig gumman. Du är den som funnits där för min sida i flera månade. Du betyder så Jäkla mycket för mig. Det är bara synd att det ska ta slut men jag orkar inte mer av det du gör. Jag har ställt upp för dig, jag har stöttat dig till 110 % men det ända jag får tillbaka just nu är ren bullshit. Om du så älskade mig så mycket som du säger att du gör så skulle det inte bli som det varit nu. Om du bara kunde inse hur mycket jag älskat dig, du var min andra halva. Det känns bara som du blåst mig totalt. Du sa alltid "jag älskar dig, vad som än händer" Men det kan man inte ta på allvar längre, folk säger det man vill höra men utan att mena det. Så är de nu för tiden. Du sa så mycket utan att mena det. visste ni att Jag älskar dig inte finns på alla språk? Vissa ställen säger man knaopt jag älskar dig om man inte gör det. Nu kan man säga det första dagen man lärt känna en person. Men jag älskar dig är bara tre små ord, man behöver inte säga det för att visa det. Det är handlingen som räknas. Jag har lärt mig en sak, att inte ta åt sig dom orden utan att hon/han har visat det, sålänge är dom bara ord .

Jag vill inte somna vid din sida när jag är rädd att vakna ensam.


När ditt liv blir mörkt, leta efter ljus, eller kanske en lampa

Jag hatar átt tiden går så långsamt när man har tråkigt men så fort när man har kul. Det borde vara tvärtom.
Min data har tagit rekord i långsamhet, man kan ju tro att det är en av dom första datorerna som någonsin skapats, ja så seg är den. Det tar ca tio minuter att bara få upp internet. Nog med det. Jag saknar södertälje faktiskt, eller inte själva södertälje utan mina närmaste vänner. Resten kvittar. Visst är det så? Sålänge man har varann är man lycklig, det har jag hört.
Jag har kommit på något riktigt knäppt hos mig.jag pratar med mig själv. Och nu upprepar jag det jag har skrivit och bitchblickar dataskärmen. nåja.

My love for you will always be strong, Just take a chance I would never do you wrong

fy vad jag är trött, vaknade för en timme sen och har käkat frukost av stora  mängder. Jag önskade ni fick se hur fin det egentligen är här, mitt ute i skogen, frisk luft och bara vara sigsjälv. Magda kom nyss in och sa att vi hade en tid hos "läkaren" imorgon klockan nio. Mysigt... Ja som sagt idag så ska jag till södertälje och träffa min älskling och min systerpyster Amanda. Längtar så sjukt mycket. Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite, vi hörs!

Jag vill känna din kropp emot min, hjärtat snabbar på, din mun tätt emot min, hjärtat bultar på.

Första gången jag träffade dig trodde jag aldrig att det skulle bli vi, men nu står vi här och har varandra.
Du har gjort mig så glad, jag mår bra av att vara i ditt sällskap. Jag kan inte beskriva i ord hur mycket du hjälpt mig och betyder för mig. Du är den jag alltid behövt, den jag alltid velat ha, ja just den som fått mig vilja leva. Tiden med dig har gått så snabbt, så smidigt och så bra. Om jag fick önska mig något, i hela världen, vad som helst så skulle det vara att få ha dig nära mig varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund av mitt liv.
Det är allt med dig, hur du går, hur du pratar, hur du ler, hur du kollarpå mig, hur du kysser mig till och med hur du äter ett mål på max älskar jag hos dig. Jag saknar dig såfort du åkt. Känslar du väcker i mig när du kollar mig i ögonen är obeskrivlig.  För mig är du solen som man inte kan leva utan. Jag trodde jag mådde bra, att allt var perfekt innan jag träffade dig, men det var det inte. Det var en pusselbit i mitt hjärta som fattades, och den fann jag hos dig. Du är den jag tänker på när jag vaknar, den jag tänker på när jag somnar, killen jag drömmer om varje natt. Du är min klippa. När jag läser igenom det jag har skrivit känns det som något fattas, just dom tre orden som beskriver hur jag känner för dig . Jag älskar dig.


Ni kanske tycker att det bara är skrivna ord, men tänk om du kände så för någon,


Du ramlar aldrig två gånger på samma ställe, du reser dig och fortsätter lyckas

Nu är jag hemma, Johan kom hit en stund sen drog vi till södertälje och plockade upp  Fopply och Lulle, en lyckad dag får man säga. Imorgon bär det åt till Södertälje igen för att träffa Amanda och för hoppnings vis Carolina. Sitter här med min dator framför mig och äter len apelsin, Hur gott som helst och nyttigt, väldigt bra blanding eller vad tycker ni?

do you think of me? because you are my fantasy

Nu kan jag berätta lite kortfattat vart jag är och vad jag gör här. Jag sitter på ett jourhem i Vagnhärad för att jag har problem hemma, jag kommer vara här i två månader om inte mer och sen kommer jag få flytta hem igen. Jag kom hit i fredags. Här finns inte så mycket att göra, dom har ett stall med tre hästar, två jätte kaniner, en katt och 4 småbarn.


A friend would lend you her umberella in the rain. But bestfriends would take yourse and say, RUN BITCH RUN!

Nu ska jag börja blogga på en gammal blogg som jag inte rört på ett år. Vad är vitsen med att göra en ny blogg med ett annat namn när man bara behöver gå tillbaka och kolla på dom fina inläggen man hade för årtal sedan?
 Som sagt, Jag kommer skriva lite senare hur jag mår och vad jag gör just nu och varför jag sitter på det här hemmet som jag gör. Min pojkvän kommer hit närsom så jag måste fixa mig och dona lite, hihi .
Jag kommer att blogga väldigt mycket dom här två månaderna eftersom att det inte finns något speciellt att göra här, synd att jag inte hade en usb sladd så jag kunde lägga ut lite bilder! men det kommer väl så småning om!

RSS 2.0